Chili-inkivääri-kasviskeitto ja kasvispihvit

Inspiraatio iski kokeilemaan miten kasvissosekeiton voisi tehdä jotenkin uudella tavalla. Aikasemmin olin vetäny keitot sihvilän läpi hienon rakenteen takia. Siitä jää aina kasa höttöä käyttämättä. Nytpä kokeilinkin lisätä siihen vähän jauhoja ja paistaa siitä kasvispihvejä keiton kylkeen. Rakenne oli vähän liian hieno joten ens kerralla vähän karkeempaa tahnaa mutta maku oli tosi jees! Keitossa käytin paljon chiliä ja inkivääriä ja keitin kasvikset “murskatussa tomaattikastikkeessa”. Oli potkua – toivottavasti on HJKllakin tänään Schalkea vastaan!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: