“Tänne ei Thaimaan poika eksy…”

Käytiin niin salaisessa ja kaukaisessa paikassa mustikassa ja sienessä, että piti olla pommin varmaa ettei sinne ulkopuoliset löydä… ja siellähän se metsän keskellä hymyili, mustikanpoimija Thaimaasta!

No metsäänhän mahtuu herkkujen kerääjiä ja kaikki saivat niin paljon super foodia kun jaksoivat kerätä. Itse keskityin sieniin ja löysinkin hyvän satsin kantsuja, yhden AA+ laatuluokituksen omaavan herkkutatin ja kasan punikkitatteja. Sienet päätyivät eri ruokiin: herkkutatti risottoon, punikit ja osa kantsuista pastaan ja loput kantsuista piirakaksi. Super!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: